Make your own free website on Tripod.com
Keningau 4x4 Club
Home
Sale / Wanted
About Us
Members Of The Month
Activities
Gallery of Photos
Specials of the Month

Personality Of The Month

Syamsul Sapli @ Tean @ 110

tean.jpg

Lebih dikenali dengan panggilan manja tean atau 110. Merupakan seorang ahli kelab yang amat peramah, rajin dan pandai memasak. Sering bertugas sebagai Starter dan juga Chuck Wagon. Rig kesayangan beliau Lancruiser BJ43 Merah yg ada power steering...setakat ini masih bujang. Minuman kegemaran Nescafe dan Makanan Kegemaran Nasi Ayam. Hobi lain yang amat extremme..memancing.

lalautdur.jpg

Razalee atau lalau....masa di Long Pasia ni...
 
Lalau memang tidak asing lagi dalam arena 4x4 Keningau. Selalu bertugas sebagai Official. Rig Kesayangan beliau Suzuki Jeep yang telah diubah suai menggunakan peralatan yang mahal-mahal. Cuma winch dia selalu jammed.. Sudah berumah tangga dan ada anak yang sudah sikul..tapi dia bilang masih ada power macam suzuki dia..siapa2 mo berkenalan jan malu-malu tapi bagus janganla..nanti lain kali kasi tingu Suzuki dia..cantik oooo

 

yassin.jpg

Yassin atau Wahisin....gambar di atas tu masa dia punya suzuki masih budak-budak. Yassin memang competitor hardcore yang handal..selalu menang disana sini..banyak sudah dia menang tapi sia tidak ingat..nanti saya tanya dia..Rig kesayangan dia Suzuki jeep pendek yang dia kasi panjang...rendah tapi dia kasi tinggi. Dia ni sudah mempunyai isteri-isteri...jadi jangan kacau aaa..

ameed95@yahoo.com

Nanti lain kali sia bikin bagus bagus...ni baru web percubaan


Thanks for visiting our site!

Sementara masih boleh...kita 4x4